Kirjoittajasta

Kirjakimara on haaveilijan lukupäiväkirja, jota kirjoittaa innokas lukija, kirjoittaja ja entinen kirjastonhoitaja. Lukemisen ja blogin rinnalla tärkeitä harrastuksia minulle ovat jooga, mökkeily ja hyötypuutarhan hoitaminen mökillä saaressa. Juuri nyt etsin työuralleni uutta suuntaa.


Progoff-kirjoitusretriitillä Ohtakarissa kesällä 2022.


Perheeseeni kuuluu kaksi kultaista, toinen on mieheni ja toinen on noutaja. Pitkään blogini kuvissa seikkaili kultainennoutaja Elli, jonka jouduimme hyvästelemään alkuvuodesta 2022. Myöhemmin samana vuonna meille muutti kodinvaihtajana Minttu, joka edeltäjänsä tavoin mielellään työntää kuononsa myös kirja-asioihin.


Minttu ja syksyn 2022 lukupiirikirjat.


Blogin rinnalla Instagram-tilini @kirjakimara on hiljalleen kasvanut blogia aktiivisemmaksi kanavaksi. Blogista en ole valmis luopumaan, koska se on minulle arvokas lukemiseni arkisto, jossa on tilaa myös pidemmille teksteille. Täältä on helpompi etsiä sitä tiettyä kirjaa takavuosilta, ja tiedän, että Kirjakimaran listauksista on iloa myös muille.

Keltaisen kirjastoni uusin tulokas.


Perustin blogin alkuvuodesta 2012, koska halusin muistaa lukemani paremmin. Toivoin, että kirjamakuni monipuolistuisi bloggaamisen myötä, ja uskallan väittää, että näin on reilussa kymmenessä vuodessa käynyt. En edelleenkään halua ottaa blogista paineita – tänne kirjoittaminen on hauskaa ajanvietettä ja lukuharrastuksen tuki. Kaikista lukemistani kirjoista juttua ei synny, ja joskus bloggaamiseen voi tulla pidempiäkin taukoja.

Kirjakimaran ensimmäinen vuosikymmen on ollut opettavainen ja antoisa. Muistelin blogivuosien vaiheita 10-vuotissyntymäpäivänä Blogisynttärit-postauksessa. Kirjajuttujen kirjoittamisen lisäksi bloggaamiseen on liittynyt esimerkiksi lukuhaasteiden järjestämistä, lukumaratoneja ja kirjallisuustapahtumia. On ollut myös riemastuttavaa huomata kuuluvansa eläväiseen ja yhteisölliseen kirjabloggaajien ja -grammaajien joukkoon!

Toivotan sinut tervetulleeksi lukemaan kirjajuttujani täällä blogissa ja vaikka seuraamaan IG:n puolella! Jos haluat tarjota minulle arvostelukappaletta tai olla muuten vain yhteydessä, voit laittaa sähköpostia sivupalkissa näkyvään osoitteeseen.

Nanna

päivitetty 29.11.2023
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...