lauantai 19. lokakuuta 2013

Haastemuistutus: vielä neljä päivää aikaa!


Nyt on loppukirin aika: Teemamaana Saksa -haaste umpeutuu tulevana keskiviikkona eli 23.10. Vielä on siis muutama päivä aikaa osallistua! Minimisuoritushan oli kaksi luettua ja blogattua kirjaa.

Haasteeseen ilmoittautumiset ja kuittaukset osallistumisista varsinaisen haastepostauksen kommenttilootaan TÄNNE. Sieltä löytyvät tarkat osallistumisohjeet, mutta pikaohje myös tässä:
 1. Ilmoita osallistumisestasi haastepostauksen kommenttilaatikossa. Ilmoittautumiselle ei ole takarajaa.
 2. Lue sinulle sopiva määrä haasteeseen soveltuvia kirjoja ja kirjoita niistä blogiisi 23.10.2013 mennessä.
 3. Kuittaa haasteen suoritus viimeistään 23.10.2013 eli ilmoita haastepostauksen kommenttilaatikossa, kuinka monta kirjaa olet lukenut, jotta tiedän, ketkä ovat saaneet haasteen valmiiksi.
Arvonnan suoritan kirjamessuviikonlopun aikana eli viimeistään 27.10. Yllätyspalkinnon arvontaan saa yhdestä kolmeen lipuketta sen mukaan, kuinka monta Saksan lipun raitaa on ehtinyt saada kokoon. Yhden raidan saa kahdesta kirjasta jne.

Osallistuminen kannattaa:  haasteen suorituksesta on tullut vain muutama ilmoitus, joten nyt on hyvät mahdollisuudet palkintoihin!

Tsemppiä viime metreille, osallistukaa ahkerasti!

3 kommenttia:

 1. Hyvä muistutus, olen lukenut useamman saksalaisen kirjan, mutta olen blogannut vain kahdesta. Pitää kirjoittaa huomisen aikana ainakin yhdestä vielä ja alkuviikko tsempata, niin kehtaan osallistua haasteeseen. Olen kuitenkin viettänyt kolme kuukautta tänä vuonna ihan Saksassakin ja Saksa on vieläpä Helsingin kirjamessujen teemamaa, joten raitoja pitäisi/olisi syytä napata lipun verran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, tuossa oli 23.10. mennessä ja mie julkaisin juttuni Gröschnerin Vappuaatosta vasta tänään...

   Poista
  2. Ei hätää Hanna! Olinkin ilmaissut asian hieman epäselvästi: tarkoitin, että 23.10. on viimeinen päivä osallistua. Gröschner siis lasketaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...