tiistai 1. lokakuuta 2013

Elokuussa ja syyskuussa luetut

Heinäkuisen kesälomailun jälkeen aika on ottanut jalat alleen. Ensin käsistä karkasi elokuu, nyt jo syyskuukin on takanapäin. Pääsyyllinen vauhdikkaaseen ajan kulumiseen on uusi työnkuvani: vuorottelen kolmessa eri kirjastossa ja teen pari kolme iltavuoroa viikossa. Humpsis, ja taas on kohta perjantai.

Töissä on sopeuduttava jatkuvaan liikkeessä oloon ja keskeneräisyyteen. Samat piirteet ovat tainneet vaivihkaa hiipiä myös tänne blogiin ja lukemiseen. Keskeneräisiä blogitekstejä kertyy, puoliksi luettuja kirjoja pinoutuu… Suunnitelmia ja ideoita riittäisi, jos vain olisi aikaa niiden toteuttamiseen.

Elokuun luetut jäivät listaamatta erillisessä bloggauksessa yllä mainituista syistä, ja myös siksi, että luettua tuli aika vähän ja blogitauko venähti töiden alettua monen viikon mittaiseksi.


Syyskuussa lukeminen maistui taas. Syyskuussa Blogistaniassa myös kampanjoitiin: ensin oli osta normaalihintainen kirja -päivä ja sitten kirjabloggaajat keräsivät lukemalla rahaa Suomen pakolaisavun lukutaitokampanjalle. Jälkimmäisessä kampanjassa saatiin kasaan huimat 1415 euroa Jelpi-sivuston kautta, eli tavoite lähes triplattiin. Näissä oli kiva olla mukana!

Tästä päivästä lähtien alan seurata blogini tilastoja Google Analyticsin kautta. Uteliaisuus ajoi tähän ratkaisuun: nyt opettelen ohjelman käyttöä, niin voin jatkossa tarkastella blogin kävijätilastoja hieman analyyttisemmin.

Nyt luettuihin kirjoihin:


Elokuussa blogatut

Syyskuussa blogatut
Elo-syyskuun lukusaalis on siis 2273 sivua ja 11 tuntia 11 minuuttia äänikirja-aikaa. 

Äänikirjat ovat tästä lähin toistaiseksi pannassa, sillä tällä hetkellä en kykene keskittymään niihin työmatkoilla. Ehkä tilanne korjaantuu talven myötä, kun vaihteleva työ alkaa hoitua rutiinilla. Toistaiseksi kuuntelen radiota.

Huvikseni tarkastelin koko vuoden luettuja kirjoja. Lokakuun alkuun mennessä saldo on 77 teosta: 61 painettua kirjaa ja 16 äänikirjaa. Ehkäpä sadan teoksen raja menee rikki vuoden loppuun mennessä!

Lähiaikoina blogissa on luvassa ainakin seuraavaa: raportti e-kirjan lukemisesta, tietoa bloggaajien eräästä tempauksesta ja kauan hauduteltu Murakami-teksti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...