perjantai 21. lokakuuta 2016

Helsingin Kirjamessut: lippuarvonta

Haluaisitko mukaan Helsingin kirjamessujen huumaan ja hyörinään, mutta piletti puuttuu? Nyt et tarvitse kuin hieman arpaonnea, niin liput Helsingin Kirjamessuille ovat sinun!Helsingin Kirjamessut 2016 järjestetään Messukeskuksessa 27.–30.10.2016. Teemana messuilla on tänä vuonna Pohjoismaat. Olen menossa messuille bloggajapassilla, sillä intouduin ilmoittautumaan näillekin kirjamessuille bloggaajaksi Turun Kirjamessureissun jälkeen. Sain messuilta oman bloggaajapassini lisäksi kaksi kutsukorttia arvottavaksi Kirjakimaran lukijoille!
Näin osallistut arvontaan: kommentoi tätä tekstiä ja kerro kommentissasi, mikä on mielestäsi mielenkiintoisin esiintyjä tai osasto tulevilla Helsingin Kirjamessuilla. Kirjoita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi (tai muu yhteystieto), jotta saan voittajaan pikaisesti yhteyttä ja liput ehtivät ajoissa perille. Vastata voi myös Kirjakimaran Facebook-sivuilla kommentoimalla arvontapostausta. Jos voittaja on vastannut Facebookissa, otan yhteyttä yksityisviestillä. Vastausaikaa on sunnuntaihin 23.10. klo 22 asti. 

Sunnuntai-iltana arvon lippupaketin (2 kpl messulippuja) kaikkien messutärppinsä jakoon laittaneiden kesken ja laitan sähköpostia voittajalle. Messuliput lähtevät postissa voittajalle heti maanantaina (tai kunhan saan postiosoitteen voittajalta).

Samaan aikaan Messukeskuksessa on myös Ruoka ja Viini -messut. Kaikille messuille pääsee samalla lipulla. Messut ovat auki to–pe klo 10–20 ja la–su klo 10–18. Yhden lipun arvo on 16 €.

Hurjasti onnea kaikille arvontaan osallistuville!

// Edit 23.10. klo 22.17. Arvonta on suoritettu, ja sen voitti blogissa toisen kommentin jättänyt "olli93". Hänelle on ilmoitettu voitosta. Onnea voittajalle!

14 kommenttia:

 1. maimalaak@gmail.com
  osallistun arvontaan :)
  Aris Fioretos

  VastaaPoista
 2. Nils Håkanson on mielenkiintoisin vieras.
  olli93@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Luultavasti osallistuisin messuille lauantaina ja antikvariaattien lisäksi kuuntelisin ainakin yhtä Dekkarilauantai-keskustelua. Historiaharrastajana kiinnostaa myös Paula Havasteen ja Johanna Valkaman keskustelu 1100-luvusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä sähköposti: paulan.blogiposti@gmail.com

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Olet mukana arvonnassa.

   Poista
 4. Missä kirja-alalla mennään? -keskustelu. amemilia at luukku.com

  VastaaPoista
 5. Suuri sivistyskeskustelu kiinnostaa ainakin. Harmittavasti kiinnostavia juttuja menee juuri to-pe päiväaikaan, kun pitää olla töissä!
  t. Kaisa
  kaisa.illukka_at_gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pirkko Saisio :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Miika Nousiainen
  outijh@gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...