keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi blogi

Kirjoja ja lukemista käsittelevä blogini ottaa nyt ensiaskeleitaan. Jännittävää! Kenties hieman haparoiden ja horjahdellen, mutta suurella innolla.

Olen viime aikoina törmännyt moneen ihastuttavaan kirjablogiin, ja idea lukupäiväkirjasta verkossa alkoi viehättää. Lopulta en enää keksinyt verukkeita olla perustamatta omaa – voisihan sitä ainakin kokeilla.

Tarkoitukseni on kirjoittaa blogiini ajatuksiani luetuista teoksista lukupäiväkirjamaisesti ja koota samaan paikkaan erilaisia kirjalistoja. Välilehdeltä ”Kirjoittajasta” voit lukea enemmän taustastani ja suunnitelmistani.

Tämä on ensimmäinen blogini, joten monia asioita pitää harjoitella ja opetella. Mutta enköhän vielä tule sinuiksi Bloggerin kanssa ja saa blogin ulkonäköäkin kohennettua. 

Mikäpä olisikaan houkuttelevampi ajankohta aloittaa jotakin uutta kuin tammikuun alku! Toivon vain, ettei tämä blogi kuihdu kasaan yhtä nopeasti kuin uudenvuodenlupaukset. Tervetuloa!

8 kommenttia:

 1. Kiva blogi, olen itsekin suht' uusi aloitin aprillipäivänä 2011 :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :) Kiva, että piipahdit!

  VastaaPoista
 3. Löysin juuri blogiisi, kiinnostava blogi sinulla! Itsekin olen vasta-alkaja blogin pitämisessä, aloitin kirjablogin viime marraskuussa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Täytyykin tulla käväisemään blogissasi!

  VastaaPoista
 5. Olipas mukava löytö tämä sinun kirjablogisi! Laitahan lukijat, niin voi asettua mukavammin seuraamaan sinun kirjavinkkejäsi :D

  VastaaPoista
 6. Hauskaa, että löysit tänne :) Ja kiitos vinkistä! Nyt lukijat näkyvät tuolla sivupalkissa.

  VastaaPoista
 7. Ihana uusi blogi. Mie luin esittelysi ja meillä on melko samanlainen tausta bloggaamiseen ja lukemiseen. Tervetuloa kirjablogien maailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa, että ryhdyit lukijaksi :) Nyt ensimmäisen blogikuukauden lopulla voin jo todeta, että todella kannatti pistää pystyyn tämä blogi, sillä tämän kautta olen törmännyt mielenkiintoisiin ihmisiin näin virtuaalisesti ja tietysti hienoihin blogeihin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...